BK Financial Services B.V.
Bouwen aan Vertrouwen

Producten in plaats van ‘uurtje-factuurtje’

Wij werken liever niet met het ouderwetse 'uurtje-factuurtje’, maar geloven in een productenservice. Jij stelt ons een vraag, wij bieden je een daarvoor geschikt product, duidelijk en tegen een vaste prijs. Door de producten in soorten eenvoudig te houden, kunnen we daarbinnen variëren van eenvoudig tot complex. Vooraf spreken we dan ook eerst af wat voor jou van toepassing is.

Door deze opzet bouwen wij aan vertrouwen, veel van onze diensten zijn namelijk gericht op verplichte regelgeving. Laat ons dit uit handen nemen, zodat je zelf verder kunt gaan en niet gehinderd wordt door de wirwar van regels.


Flexibele interim overeenkomst

Naast bovenstaande producten en interim oplossingen, bieden wij ook een flexibele interim overeenkomst aan. In deze samenwerking spreken we gezamenlijk een periode en een tarief af, waarbij jij, op afroep en beschikbaarheid, van onze diensten gebruik kunt maken.


Uw administratie verwerkt in een jaarrekening

Aangezien wij de beschikking hebben over een eigen rapport generator, zijn we in staat om in de meeste gevallen binnen no-time een blanco (inrichtings)jaarrekening op te leveren. Hiermee kun je dan voldoen aan de verplichting tot het opstellen van een jaarrekening. Tevens kunnen wij de verplichte deponering voor je verzorgen.

Voor wie zijn wij bereikbaar?

In principe voor iedereen, dat wil zeggen:

  • De consument / particulier (denk aan de aangifte Inkomstenbelasting / premies volksverzekeringen, hulp bij Toeslagen, verwerken van je financiële administratie);
  • De ZZP’er / kleine ondernemer (denk aan het opstellen van een balans, een resultatenrekening, begroting(en), belastingaangiftes);
  • De DGA / Holding maatschappij (een jaarrekening is hier vaak verplichte kost, dit doen wij graag voor je);
  • Het MKB (opstellen van kolommenbalans, ondersteunen in opstellen van jaarrekeningen, begeleiding bij audits van externe accountants);
  • Administratie- en accountantskantoren (wij nemen ook jullie het werk uit handen, zeker tijdens drukke tijden waarop er vaak meer aanbod van werk is dan jullie bezetting op dat moment toelaat).

Wat doen wij niet?

Dat is eenvoudig, wij voeren geen accountantscontrole uit. We kunnen overigens wel ondersteunen bij de aanloop naar een accountantscontrole (denk hierbij aan dossiervorming of opstellen van specificaties). Wij zullen je daarnaast altijd aangeven of er sprake is van opdrachten waarvan wij denken dat deze niet passend zijn bij ons huidige kennisniveau. Wel hebben wij diverse samenwerkingsverbanden waardoor wij elkaar toch van dienst kunnen zijn.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
Map
Info
LinkedIn