Ons concept

Van oorsprong zit de kracht van 'BK' hem in het ‘bedrijf na kwart over 5’ concept. Wij staan ook in de avonduren voor je klaar, zodat jij overdag de aandacht op het werk, de onderneming, of privéleven kunt richten. Door een mix van informeel (liever jij dan u) en formeel (kwaliteit, duidelijkheid, professionaliteit) zullen wij de spreekwoordelijke drempel zo laag mogelijk houden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlener waarbij momenteel 4 interim professionals full time diensten leveren aan diverse opdrachtgevers. Om dit in goede banen te leiden, heeft BK eind 2019 het team uitgebreid met een Office Assistant.Werkwijze

Om de afspraken tussen jou en 'BK' helder te hebben, zullen we altijd bevestigen wat we voor je gaan doen. Je zult dus altijd kunnen nagaan wat je van ons mag verwachten. Behalve de Identificatieplicht, Algemene Voorwaarden, een opdrachtbevestiging en uiteindelijk een factuur, zullen we de papierwinkel tot een minimum beperken. 

 

BK Toppers

Stefan Bastiaanse Bel Stefan gerust op voor al je vragen omtrent opstellen van jaarrekeningen of om daadwerkelijk je jaarrekening(en) op te laten stellen.

Contactgegevens stefan.bastiaanse@bkfinancialservices.nl of 0031-6-18 32 61 37

Skills Complexe jaarrekening structuren, Externe verslaggeving, Manager Finance, Optimaliseren financieel afsluitingsproces, Voorbereiding audits.

Arjan Kranenburg Bel Arjan voor al je vragen over Financial Control, Tax gerelateerde vraagstukken, specifieke Finance projecten. Maar ook als je vraag en aanbod wil toepassen, kan hij je helpen.

Contactgegevens arjan.kranenburg@bkfinancialservices.nl of 0031-6-12 74 07 32

Skills Consolidatiemodellen, Herstructureringen, Fiscaliteiten, Financial Control, Calculatiemodellen.

Nicolette Malcorps Als Office Assistant draagt Nicolette zorg voor alle vragen over de administratieve afhandelingen van BK. Op kantoor zorgt zij voor een warm welkom voor zowel de klant als de collega.

Contactgegevens nicolette.malcorps@bkfinancialservices.nl of 0031-6-24 14 38 01

Nino Sinnathamby Bel Nino gerust als je een enthousiaste, deskundige en ervaren Business Controller zoekt. Als Interim Professional kan hij op locatie uw (tijdelijke) sparringspartner zijn.

Contactgegevens nino.sinnathamby@bkfinancialservices.nl of 0031-6-43 60 26 28

Skills Analytisch vermogen, Data analyse, Reporting Specialist, Budgettering en Forecasting, Senior Finance, Jaarrekeningen, Project Controller.

Marinus Stroo Bel Marinus als je een accurate Manager Finance of hands-on Business Controller zoekt. Als Interim Professional kan hij op locatie uw (tijdelijke) sparringspartner zijn.

Contactgegevens marinus.stroo@bkfinancialservices.nl of 0031-6-14 11 66 79

Skills Analytisch vermogen, Helikopterview, Business Controller, Manager Finance.